Wij nodigen je graag uit voor het bijwonen van een ledenbijeenkomst die gehouden zal worden op donderdag 30 juli.

Wanneer? donderdag 30 juli
Hoe laat? aanvang 14.00 uur
Waar? Sieben Recratie op de Stok, Roosendaal.

We vragen alle leden om aanwezig te zijn, want op deze ALV wordt de nieuwe voorzitter van KHN Roosendaal gekozen. Kandidaten zijn: Yonne van Gastel en Koen Bakker. De huidige voorzitter Corné Oosterbos en bestuurslid Maaike Matthijssen stoppen beiden als bestuurslid.

Het is door de coronacrisis alweer een tijd geleden dat we elkaar gezien hebben, dus er is vast veel bij te praten. Daarom een korte agenda:

  1. Opening/mededelingen
  2. Voorzittersverkiezing
  3. Evaluatie coronatijd
  4. Rondvraag
  5. Sluiting

De notulen van de laatste ALV lees je hier.

Heb je vragen voor de voorzitterskandidaten Koen en Yonne, vragen over de situatie in coronatijd of algemene vragen, deze graag voor de vergadering sturen naar roosendaal@khn.nl. Vragen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 27 juli.

Kun je niet bij de vergadering zijn maar wil je wel stemmen? Dat kan per volmacht: geef een personeelslid of een ander KHN-lid een briefje mee, met daarop de voorzitterskandidaat van jouw keuze, je naam, de naam van je zaak en een handtekening.

Koen en Yonne sturen alle leden nog een bericht, waarin ze zichzelf voorstellen en hun kandidaatstelling toelichten.

Kun je er niet bij zijn, laat het dan even weten per mail irmavanschaijk@hotmail.com of op telefoonnummer: 06-23 25 56 21.

Tot 30 juli!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens