Op maandag 8 april kwamen de leden van KHN Zwolle & regio samen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering, een belangrijk moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar wat komen gaat.

De bijeenkomst vond plaats in de statenzaal 'Brasserie De Staatsman' te Zwolle. In totaal waren er 25 leden aanwezig.

De vergadering werd geopend door voorzitters Nelleke Alleman en Dennis Kaatman, die de leden welkom heetten. Regiomanager Joëlle Roesink bracht vervolgens een update over de landelijke en regionale ontwikkelingen binnen de sector, waaronder belangrijke cijfers die duiden op een uitdagende tijd voor de horeca.

De lokale update, gepresenteerd door Nelleke Alleman en Dennis Kaatman, omvatte een breed scala aan onderwerpen die van direct belang zijn voor de Zwolse horecaondernemers, waaronder het nieuwe terrasbeleid, de invoering van een zero-emissiezone en de gesprekspunten met de gemeente. De vergadering bood bovendien ruimte voor vragen en dialoog, wat het bestuur erg waardeerde en zal meenemen in overleggen met stakeholders. Ook werden twee nieuwe bestuursleden, Hilde Piening en Stephan Wijermars, geïntroduceerd.

Het financiële overzicht werd verzorgd door penningmeester Martin Rienstra, die een transparante blik gaf op de jaarrekening en de begroting. Ook werd de individuele afdelingsbijdrage van 8% toegelicht en besproken ter goedkeuring.

Na het officiële gedeelte van de vergadering verplaatste het gezelschap zich naar Restaurant Meneer Jan voor een gezellig diner en een netwerkborrel met overige relaties. Kortom, het was een gezellige middag en avond waar ondernemers de kans kregen om bij te praten en elkaar te ontmoeten.

Bekijk hier de PPT die gebruikt is tijdens de algemene ledenvergadering.

Zwolle & regio ALV

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens