De algemene ledenvergadering en inspiratietour van KHN Rivierenland, gepland op maandag 1 maart 2021, is tot nader order uitgesteld. Reden is de onduidelijkheid over mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen na de verlengde lockdown.

De algemene ledenvergadering en inspiratietour van KHN Rivierenland, aangekondigd voor maandag 1 maart 2021, is tot nader order uitgesteld.

De strenge lockdown die op 15 december jongstleden is ingegaan, is verlengd tot 9 februari aanstaande en verdere verscherping van de maatregelen is ingesteld. Er is onduidelijkheid over mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen na 9 februari. Reden voor het bestuur de voor 1 maart aanstaande aangekondigde algemene ledenvergadering met aansluitend de inspiratietour tot nader order uit te stellen.

Het bestuur realiseert zich hoe zwaar het voor jullie allen is en wenst jullie veel moed, kracht en sterkte toe om deze bizarre coronacrisis te boven te komen.

Vragen
Heb je vragen of kunnen wij jou met advies of anderszins steunen? Laat het ons weten via rivierenland@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens