Lees onder andere meer over nieuwsupdate gemeente (binnenstad, toerisme en Horeca Ontwikkel Kader), Culturele hoofdstad en beleidsplan 2022.

Op maandag 22 november vond de jaarlijkse ALV KHN Coevorden plaats. We kregen een warm ontvangst in het vernieuwde hotel Talens. Alle belangrijke stukken werden besproken. Daarnaast was er een inspirerende sessie van Roelie Lubbers over Coevorden Culturele gemeente van Drenthe. Daarna een heerlijke lunch bij Talens en namen wij een "Kijkje in de Keuken' door middel van een mooie rondleiding door Hotel Talens.

Verslag ALV en begroting 2022

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de ALV KHN Coevorden en de begroting 2022. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Mocht je naar aanleiding van het lezen van het verslag nog vragen en/of opmerkingen hebben? Neem dan contact met ons op via coevorden@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens