In aanwezigheid van burgemeester Femke Halsema is op 12 maart jl. de jaarlijkse Amsterdam City Index gepresenteerd. De burgemeester benadrukt trots te zijn op de stad ondanks de uitdagingen en ziet dat zowel bewoners als ondernemers van groot belang zijn en de stad maken.

Ze realiseert zich dat ondernemers zich vaak afvragen of ze er wel toe doen bij het linkse bestuur van de gemeente Amsterdam. Ze erkent dat ondernemers vaker en eerder betrokken kunnen worden bij besluitvorming. Ook daagt ze ondernemers uit om met goede idee├źn te komen en de monocultuur van bedrijven te lijf te gaan.

In deze 16e editie lees je de stand van de economie in de binnenstad en actualiteiten rondom het ondernemersklimaat en de openbare ruimte. Dit alles begeleidt door acht interviews met betrokken ondernemers en voorbeelden van succesvolle publiek-private samenwerkingen. Het gaat na corona weer beter met de stad, maar er blijven veel uitdagingen voor ondernemers.

Online exemplaar

Wil je een gedrukt exemplaar, stuur dan een bericht met je gegevens naar secretariaat@amsterdamcity.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens