Sinds 2012 heeft Amsterdam een waar winterevenement dat de donkere dagen verlicht: een waterroute over de grachten, langs inspirerende lichtkunstwerken.

Aankomende editie (van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022) belooft niet zomaar een editie te worden: we vieren 10 jaar Amsterdam Light Festival! Onder het overkoepelende thema Celebrate Light blikken we gezamenlijk terug op tien jaar lichtkunst in de stad en daarmee maken de meest bijzondere, inspirerende en populaire lichtkunstwerken van de afgelopen jaren hun terugkeer.

Hospitality celebrate light drinks & bites partnership
Deze winter meer gasten welkom heten in jouw bar of restaurant? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om aan te sluiten bij de spectaculaire Celebrate Light Drinks & Bites Walk van Amsterdam Light Festival. Bezoekers kunnen hierbij niet alleen genieten van een wandeling langs prachtige lichtkunst, maar maken tevens kennis met de etablissementen, service en smaak van de stad.

De Walk wordt van woensdag tot en met zondag van het festival aangeboden van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022, tussen 17.30u en 21.30u;
Aanmelden of meer informatie: Nicole de Klerk, Manager Promoties & Partnerships, Nicole@amsterdamlightfestival.com

Hospitality partnership Hotels
Jouw hotel draagt bij aan de hospitality van Amsterdam Light Festival, waarbij we een gastvrij en warm welkom aan bezoekers en kunstenaars willen bieden. Samen verlichten we de stad en trekken we weer bezoekers naar ons mooie Amsterdam én jouw hotel.
Meer informatie of aanmelden als Hospitality Partner van Amsterdam Light Festival #10? Stuur dan een mailtje naar monsie@amsterdamlightfestival.com

Voor meer informatie, zie de bijlagen:

Bron: Amsterdam Light Festival

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens