Met de campagne 'Arnhem zet de knop om' kun jij als Arnhemse ondernemer of maatschappelijke organisatie een gratis energieverbruiksmanager (P1 meter) aanvragen die wij ook nog bij je komen installeren. Bespaar 10-15% op je energierekening!

Koninklijke Horeca Nederland, de gemeente Arnhem en de Arnhemse ondernemersverenigingen slaan de handen ineen om jouw energierekening als ondernemer of maatschappelijke organisatie omlaag te brengen. We hebben met elkaar nagedacht wat we kunnen doen voor de ondernemers.

Gratis energieverbruiksmanager (P1 meter)

Met deze P1 meters helpen we ondernemers om te besparen op hun energierekening. Via een app krijg je gedetailleerd en real time inzicht. Dit inzicht is nodig om de juiste keuzes te maken. Wat verbruiken machines bijvoorbeeld als ze stand-by staan, wat is het sluimerverbruik in het pand en wat kost de gevelreclame in de nachtelijke uren?

Via de app kunnen dagen, weken en maanden eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Ook geven we bedrijven de mogelijkheid vervolgens een energieadvies op maat aan te vragen, waarbij je ook meteen wordt geholpen deze maatregelen uit te voeren.

Wil jij als eerste gebruik maken van deze actie?

Kijk dan snel op www.arnhemzetdeknopom.nl en meld je aan! Direct een afspraak maken voor informatie en installatie kan ook via de aanmeldbutton.

Bekijk hier de flyer Wij delen pakketjes uit!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens