In november 2022 organiseerden wij het banenfestival in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. Op veler verzoek hebben wij dit jaar gekozen voor een voorjaars- en een najaarseditie. Gewoon omdat de vraag hoog is en het aanbod beperkt.

Ben je op zoek naar leuke stagiaires, personeel voor bijbaantjes in het seizoen of wellicht gewoon voor een leuke baan bij jullie bedrijf, doe dan mee aan het Festival.

We hebben gekozen voor een directe koppeling met de scholen en de locatie. MboRijnland nodigt leerlingen uit vanuit Alphen aan den Rijn, Leiden en Gouda maar er komen ook poster te hangen op de VO scholen en we gaan veel zenden via de sociale media. Ook UWV, Rijnvicus en de gemeente doen weer mee en schrijven mensen aan erbij te zijn. De vraag kwam in eerste instantie veel vanuit horeca en retail, groen en zorg maar natuurlijk kan iedereen een paar uurtjes op het festival staan!

Wanneer : Donderdag 11 mei 2023
Tijd : 13.30 - 16.30 uur
Waar : mboRijnland, Ambonstraat 1 in Alphen aan den Rijn

Aanmelden
Doe er je voordeel mee! Hier nog even alle gegevens en de link om direct aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens