De veiligheid- en gezondheidsregio Midden Gelderland is haar corona organisatie aan het ontmantelen. Met als gevolg dat ongeveer 30 medewerkers op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

De gezondheidsregio heeft ongeveer 30 medewerkers die op zoek naar een nieuwe werkgever, zij hebben momenteel contracten voor een onbepaalde tijd echter deze worden uiterlijk per 1 juli ontbonden. Om deze medewerkers te helpen naar een nieuwe functie worden zij actief ondersteunt.

Er wordt een banenmarkt georganiseerd op Papendal op 10 mei, woensdagmiddag.

Deze werkzoekenden hebben uiteraard verschillende interesses en vandaar dat er getracht wordt om verschillende branches aanwezig te hebben op deze banenmarkt, ook horeca. De aanwezige bedrijven krijgen een standje om zich zelf te presenteren en informatie te delen.

Ben je als horecabedrijf geïnteresseerd om jezelf aan deze groep mensen te laten zien, meld je dan kostenloos aan via r.dijkgat@khn.nl.

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan!!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens