Op dinsdag 27 september organiseert het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, in samenwerking met de gemeente Arnhem, Scalabor, UWV en Randstad Baanbrekend, een banenbeurs voor Oekraïense vluchtelingen.

De groep werkzoekenden bestaat voornamelijk uit gemotiveerde vrouwen die op korte termijn aan de slag kunnen. Een aantal van hen spreekt Engels, maar de meerderheid spreekt alleen Oekraïens en Russisch.

Zie jij mogelijkheden voor deze werkzoekenden?

Dan kun je deelnemen aan de banenbeurs op 27 september aanstaande en kandidaten werven voor jouw vacatures. Tijdens de banenbeurs zijn er een aantal tolken aanwezig. Als er binnen jouw bedrijf medewerkers zijn die Oekraïens of Russisch spreken en voor je kunnen tolken, zijn deze natuurlijk van harte welkom.

Alle deelnemende werkgevers kunnen gebruik maken van een statafel. Hierop kan informatie van jouw bedrijf gelegd worden. Om een goed beeld van jouw bedrijf te geven aan de werkzoekenden, kun je ook een bedrijfsfilm laten zien. Uiteraard maakt informatie in het Oekraïens of Engels het voor de werkzoekenden makkelijker om een indruk te krijgen van jouw bedrijf en vacatures.

Tijd: vanaf 9.30 uur ben je welkom om de tafel in te richten. De banenbeurs begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.
Locatie: Cultuurcentrum Rozet, Kortestraat 16 Arnhem

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie deze flyer of stuur zo spoedig mogelijk een mail met jouw contactgegevens naar info@wsp-mg.nl. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op: er is ruimte voor maximaal 20 bedrijven.

Liever iemand spreken? Bel dan naar 06 21 46 13 02.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens