Gezellige BBQ en meteen de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe bestuur van KHN Zutphen.

Namens KHN Zutphen zijn wij verheugd om je uit te nodigen voor onze BBQ. Het wordt een gezellige en ontspannen middag en avond, vol met lekker eten, warme drankjes en goed gezelschap.

Het leek ons leuk om deze gelegenheid te gebruiken om kennis te maken met het nieuwe bestuur van KHN Zutphen. Ook is het mogelijk om die avond jouw personeel in te schrijven voor een training die we dit jaar als KHN zullen aanbieden.

We zullen een gevarieerd menu hebben met verschillende soorten vlees, groenten en salades. Natuurlijk zal er ook warme chocolademelk en glühwein zijn om ons warm te houden. Vergeet niet om je dikke jas en handschoenen mee te nemen, zodat je het niet koud krijgt als we buiten zitten!

Wanneer: dinsdag 21 maart 2023
Tijd: 17.00 - 22.00 uur
Waar: restaurant By Chiel, 's-Gravenhof 5 in Zutphen

Als je van plan bent om te komen, laat ons dan alsjeblieft uiterlijk 17 maart weten of je erbij kunt zijn, zodat we het juiste aantal mensen kunnen doorgeven voor de boodschappen. Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Aanmelden
Kan door te mailen naar zutphen@khn.nl.

We kijken ernaar uit om samen met jou en de andere leden een geweldige middag en-avond te beleven!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens