Vorige week ontvingen wij een bedankmail van Burgemeester Meijer over zijn afscheid als burgemeester van Zwolle.

Vorige week ontvingen wij een bedankmail van burgemeester Meijer over zijn afscheid als burgemeester van Zwolle. Zoals jullie weten ontwikkelden wij samen met HESZ en het ZwolleFonds eenmalig een Henk-Jan Meijer biertje. In zijn dankwoorden werd hier aandacht aan besteed en wij vinden het erg leuk om dit met jullie te delen:

Beste relatie,

Op 30 augustus jl. nam ik, na negentien jaar, afscheid als burgemeester van Zwolle. Wat was het geweldig om daar met zoveel mensen bij stil te staan. Ik heb ervan genoten! Tijdens een indrukwekkend programma in Academiehuis De Grote Kerk klonk prachtige muziek. Er waren lovende woorden in verschillende speeches, en als klap op de vuurpijl ben ik benoemd tot ereburger van Zwolle en tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Om stil van te worden. En dan waren er nog de aardige woorden tijdens de persoonlijke gesprekjes op de receptie, waar ik bovendien overladen ben met mooie cadeaus.

Ook kreeg ik cadeaus, hartelijke brieven, kaarten en e-mails van mensen die toch niet konden komen, maar die wel de moeite namen persoonlijke wensen op te schrijven of iets tastbaars op te sturen. Mensen die vaak in gedachten aanwezig waren. En als dank voor 19 jaar burgemeesterschap is op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Zwolle eenmalig het Burgemeester Henk Jan Bier gebrouwen.

Al deze blijken van attentie hebben mij, mijn vrouw Petra en ons gezin ongelofelijk goed gedaan. Dat wil ik u laten weten, en ik wil u er hartelijk voor bedanken.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Henk Jan Meijer

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens