Ben je eigenaar of huurder van een bedrijfspand in Den Haag en wil je dat pand gaan isoleren? De gemeente Den Haag ondersteunt dit met een subsidie voor isolatiemaatregelen.

Het isoleren van een pand is aantrekkelijk om te doen, omdat de energiekosten daarmee fors omlaag gaan. Op de langere termijn zal verduurzamen als ondernemer steeds meer noodzakelijk worden vanwege overheidsplannen en wet- en regelgeving. Er bestaan al verplichtingen voor ondernemers om energiebesparende maatregelen toe te passen die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden. Dit wordt de komende jaren uitgebreid met bijvoorbeeld een verplicht energielabel. Doe er slim aan door nu te investeren in isolatie en maak je bedrijf toekomstbestendig.

Voor wie?
Je bent eigenaar of huurder van een bedrijfspand met daarin een MKB-onderneming tussen de 2 en maximaal 99 werknemers. Het bedrijf staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Subsidie aanvragen? Kijk snel op de website
Indienen van de aanvraag kan tot en met 31 december 2023. Wacht niet tot het laatste moment. Als het subsidiebudget op is, sluit de regeling. Er is in totaal €500.000 beschikbaar voor deze subsidie.

Kijk op denhaag.nl/bedrijfspandisoleren. Bij vragen over deze subsidieregeling kun je contact opnemen met het Ondernemersportaal via ondernemersportaal@denhaag.nl.