Het bestuur van KHN Bergeijk nodigt jou van harte uit voor het bijwonen van een belangrijke ledenbijeenkomst op 19 december. We zijn te gast op de winterspektakel - ijsbaan in Bergeijk. Noteer de datum vast in de agenda!

Naast het verslag -vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk- horen wij graag hoe het met jou gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en ook willen we de uitdagingen voor het lokale afdelingsbestuur van KHN Bergeijk graag verduidelijken.

Bestuur KHN Bergeijk

In een op 27 september aan alle leden verzonden brief hebben we laten weten dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega bestuurders met een frisse kijk en positieve moderne visie. Meerdere bestuurders zitten aan het einde van de bestuurderstermijn of hebben aangegeven te willen stoppen met deze functie door onder andere bedrijfsbeëindiging of vanwege privéomstandigheden.

Ondanks de lobby en meerdere oproepen ter versterking van het bestuur slagen we er niet in de vacatures te vullen. Helaas dwingt dit ons Algemeen Bestuur tot een dramatische stap en zal het voltallige bestuur komend voorjaar aftreden. Op maandag 19 december aanstaande willen wij dan ook de vraag aan jou voorleggen: ‘KHN zijn we samen maar hoe gaan we verder’.

KHN Bergeijk is altijd een actief bestuur geweest en dat is het nog steeds, de afgelopen jaren heeft het bestuur zeker niet stil gezeten, wat is er zoal gerealiseerd:

 • Goede contacten en korte lijnen met onze gemeente (prettige overleg structuur, CTB-vergoeding voor onze branche, verruiming van terrassen tijdens de corona periode).
 • We zijn een serieuze gesprekspartner bij onder andere gemeente, P.O.B. en Beleef Bergeijk.
 • Daarnaast komen we op voor de kernwaarden van KHN, we zijn gastgericht, verbindend, ondernemend en resultaatgericht.

Als bestuur willen we jou tijdens de ledenvergadering voorleggen wat op dit moment betrekking heeft op de toekomst van de lokale KHN afdeling en de leden van Bergeijk.

Wanneer? Maandag 19 december 2022
Tijd? Aanvang vergadering 15.00 uur (inloop 14.45 uur)
Waar? IJsbaan Bergeijk

Rond de klok van 16.00 uur wordt de vergadering gesloten en is er een gezellig samenzijn op en rond de ijsbaan met een hapje en drankje. Samen eten is ook de ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Agenda

 1. Opening / mededelingen
 2. Notulen vorige vergadering*
 3. Financiën (verslag cijfers 2022 en begroting 2023)
 4. Optie 1 Minimaal drie kandidaten (leden) geven het bestuur met nieuwe elan
  Er volgt in januari 2023 een ALV, rooster af- en aantreden, overdracht, KvK wijziging doorvoeren. Nieuw bestuur treedt aan in januari en KHN Bergeijk blijft actieve afdeling.

  Optie 2 Harmoniseren met een collega afdeling binnen de Brabantse Kempen
  Door wie en hoe worden onze belangen van de afdeling Bergeijk behartigd. De voor- en nadelen willen wij graag voorleggen. Vervolgens is er een besluit tot opheffing rechtspersoonlijkheid afdeling (model afdelingsstatuten art. 18 lid 4). Leden worden samengevoegd tot één actieve afdeling.

  Optie 3 ‘Ontslag’ huidige bestuurders, besluit tot opheffing rechtspersoonlijkheid afdeling (model afdelingsstatuten art. 18 lid 4)
  De leden van KHN Bergeijk zijn niet meer verenigd onder de naam van KHN. Er volgt vandaag een goedkeuring vereffening inclusief bestemmingsvoorstel evt. batig saldo na opheffen. Benoemen aangever opheffing bij KvK (dat moet een afdelingsbestuurder zijn. Is deze er niet dan stellen we voor dat het een LB-lid wordt i.p.v. (dure) notaris.
 5. Informatie vanuit KHN door regiomanager Casimir Stahlecker
 6. Rondvraag en sluiting

*Op Mijn KHN kun je bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via bergeijk@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten aan. En ook als je een vraag hebt met betrekking tot bovenstaande, wij horen het uiteraard graag van jou.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens