Op donderdag 24 januari jl. vond de algemene ledenvergadering van KHN Maastricht en Heuvelland plaats. Graag delen we de belangrijkste aandachtspunten met jullie.

  • In het jaarverslag staan de activiteiten die de afdeling in 2018 heeft ondernomen.
  • Het beleidsplan 2019 met daarin de speerpunten van beleid voor het komende jaar is goedgekeurd door de leden. (Je moet inloggen om het beleidsplan te downloaden).
  • De begroting 2019. Het bestuur heeft besloten in 2019 geen afdelingsbijdrage meer te vragen. De vergadering heeft hier goedkeuring aan verleend.
  • Martijn Dresen is teruggetreden als bestuurslid vanwege een nieuwe betrekking in het buitenland. Er wordt nog gezocht naar een vertegenwoordiger uit Meerssen en uit Gulpen-Wittem voor in het bestuur. Ook is er een vacature voor (ambtelijk) secretaris.
  • BookDinners, het alternatief voor Iens en andere reserveringssites moet hoger op de agenda bij leden.
  • Er komt grootschalig project op initiatief van KHN om gemeente, detailhandel, horeca en vastgoedeigenaren in Maastricht samen een visie te laten opstellen om prettige plekken te creëren in de stad, plekken met retail, horeca, en services die aansluiten bij de behoeften van de bezoekers.
  • Er komt aandacht voor gasten (op terras) die weglopen zonder te betalen en No show bij restaurants.

Je kunt in het verslag de besproken punten uitgebreid nalezen. (Je moet ingelogd zijn om het verslag te downloaden).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens