KHN Gouda vraagt ondernemers deze enquête in te vullen!

Samen met Gouda Onderneemt en de gemeente Gouda willen we het bedrijfsleven in Gouda zo goed mogelijk ondersteunen in de coronacrisis en daarom wordt gewerkt aan de inrichting van een projectteam.

Het projectteam heeft als doel de problemen in kaart te brengen en informatie over mogelijkheden zoals overheidssteun beschikbaar te maken voor ondernemers. Er zal worden samengewerkt met een breder team van de gemeente Gouda, Team Bevolkingszorg en de afdelingen EZ en Werk & Inkomen.

Het projectteam is voor alle ondernemers in Gouda, MKB, ZZP, detailhandel, horeca en culturele instellingen.

Om te weten waar je als ondernemer in Gouda behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt en wat je vragen zijn, vragen we je de enquête in te vullen:

KLIK HIER VOOR HET INVULLEN VAN DE ENQUÊTE

De enquête is volledig anoniem. Heb je vragen aan het Projectteam, neem dan contact met ons op via info@gouda-onderneemt.nl. Vragen in de enquête zien we natuurlijk wel, maar dan we weten niet wie de vraagsteller is en kunnen we niet antwoorden.

Alvast bedankt!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens