Op dinsdag 12 december heeft het bestuur van KHN Haarlem overleg gehad bij Van Beinum Bar & Kitchen. Enkele belangrijk punten uit het bestuursoverleg vind je onderstaand terug.

Ben je erbij dinsdag 19 december?

Dit is hét moment om je stem te laten horen! Laat ons weten wat we kunnen oppakken in 2024! Je bent van harte uitgenodigd voor onze horecabijeenkomst op 19 december aanstaande vanaf 16.30 uur in het gezellige Carlton Square Hotel. Na de vergadering om 17.00 uur gaan we gezellig met elkaar borrelen.

Programma

16.30 uur Start algemene horecaoverleg Haarlem
16.31 uur Algemene ledenvergadering

  • Terugblik 2023: waar heeft KHN Haarlem zich voor ingezet het afgelopen jaar
  • Goedkeuring notulen ALV 12 december 2022*
  • Jaarrekening 2022*, tussenstand 2023
  • Bestuurssamenstelling
  • Begroting 2024 en akkoord hoofdelijke omslag 2024
  • Input vanuit de aanwezigen voor acties en plannen 2024 en verder

16.50 uur Presentatie Haarlem Marketing
17.00 uur Borrel
18.00 uur Einde

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn, want jullie input is voor ons van onschatbare waarde. Laat ons even weten of je kunt komen via haarlem@khn.nl.

*Het verslag van deze vergadering en de jaarrekening 2022 kun je opvragen door een mail te sturen aan backoffice@khn.nl o.v.v. ALV KHN Haarlem.

Pilot openingstijden

Op maandag 11 december is er een gesprek geweest over de pilot openingstijden. Hier volgt binnenkort een persbericht over die we met jou zullen delen.

Verder hebben we gesproken over:

  • De uitdagingen waar de horeca tegenaan loopt.
  • De toegankelijkheid van de horeca voor iedereen. We hebben ons de vraag gesteld of alle stromingen, soorten ideeën en mensen zich welkom voelen in de horeca die op dit moment aangeboden wordt.
  • 8 t/m 11 januari wordt de Horecava georganiseerd. Lees meer.
  • Voorafgaand aan de ledenvergadering van komende dinsdag is er een hoteloverleg en een CHO-overleg (Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid).

KHN Nieuwjaarsreceptie 2024: Leuk dat je er bij bent!

Op maandagavond 8 januari 2024 organiseren wij tijdens de Horecava op de stand van KHN in hal 7 (standnr. 07.246) onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn! Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie zal onze voorzitter Marijke Vuik een korte terug- en vooruitblik geven. Daarna heffen wij graag samen het glas op het nieuwe jaar. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Let op! Er is plek voor maximaal 500 gasten. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent en meld je aan. Lees hier meer.

13 februari volgende bestuursvergadering KHN Haarlem

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 13 februari om 09.00 uur. Heb je onderwerpen, ideeën of vragen die je per mail wil stellen zodat we het kunnen meenemen in de vergadering, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlem al geliked? Zegt het voort! Op www.khn.nl/haarlem volg je het laatste nieuws vanuit KHN Haarlem.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens