Het tijdig aanmelden van evenementen is noodzakelijk zodat de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) tijdig inzicht heeft in het aantal evenementen in de regio. Deze vragen namelijk capaciteit van politie, brandweer en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio).


Meld jouw evenement dan vóór vrijdag 22 oktober 2021 via evenementencommissie@zandvoort.nl aan voor de Regionale Evenementenkalender.

Als bekend is welke evenementen in de regio worden georganiseerd, kan worden ingespeeld op piekperiodes en inzet.

Deze melding staat los van het formele vergunningstraject van gemeente Zandvoort. Je zal alsnog een melding of vergunning moeten aanvragen, maar dat leggen wij je natuurlijk graag uit.

Voor grootschalige evenementen (de zogenaamde B- en C-evenementen) dient tevens bijgevoegd meldingsformulier te worden ingediend.

Heb je vragen over de Regionale Evenementenkalender, neem dan contact op met Irma Keur en Suzanne Woelinga via evenementencommissie@zandvoort.nl.

Meer informatie over het organiseren van evenementen in Zandvoort vindt je op www.zandvoort.nl/evenementen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens