Ben jij de horecaondernemer die stappen wil zetten naar een gezond & duurzaam voedselaanbod? Gemeente Hoeksche Waard in samenwerking met Provincie Zuid-Holland, Greendish en Your Choice gaat zich inzetten om horecaondernemers bewuster te maken van gezond en duurzaam voedsel.

Gezond en lekker voor de consument, duurzaam voor de samenleving en kostenbesparend voor de horecaondernemer! In de food service industrie zien we veel onwetendheid en misverstanden over duurzaam en gezond eten; het zou bijvoorbeeld duur, moeilijk en niet lekker zijn. Wij geloven dat we een grote positieve impact kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord.

Ben jij er als horecaondernemer klaar voor om de gast van de toekomst te ontvangen? Zet de eerste stap naar de toekomst en meld je vanaf nu gratis aan! Tijdens de YourChoice campagne kijken we naar de gezondheid & duurzaamheid van 1 van jullie gerechten, én hoe het staat met voedselverspilling in het hele restaurant.
Aanmelden of meer weten? Je kan je nu gratis aanmelden of contact opnemen via robin.schouten@greendish.com.

Meer informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens