Eigenaren Marc Landa en Robin Mulders ondernemen sinds 2021 en hebben nu al een eerste prijs in de pocket! Ze zijn eigenaar van Het Strandhuys op de boulevard dat uitkijkt over het water van de Schelde.

Bergen op Zoom is een prachtige stad met veel monumenten, een pareltje van de Brabantse Wal. Robin: “Het succes is van heel het team. Daarom laten we iedereen ook meedelen in het prijzengeld. Ze krijgen tienduizend euro, te besteden naar eigen inzicht. Ze hebben er hard voor gewerkt dus we willen ze ook op deze manier belonen.” Van de rest van het prijzengeld wil men het terras nog fraaier maken. Deze jonge ondernemers stoppen het geld direct terug in de zaak.

De wedstrijd wordt georganiseerd door het frisdrankmerk Lipton, bekend van haar ijsthee. “Er komt geen jury aan te pas”, zegt Robin, “het is een publieksprijs”. “We hebben veel publiciteit gegeven aan het stemmen en dat hebben zoveel mensen gedaan dat we op de eerste plaats zijn geëindigd. Als het bij ons niet goed toeven was, had men heus niet op ons gestemd. We zijn trots, want je doet het voor je gasten. Mooi om erkenning te krijgen! Dat geeft energie”.

Regiomanager Rémy Dekker ging langs met een mooie bos bloemen om namens KHN de felicitaties over te brengen.

Op de foto:

  • Rémy Dekker (links): Regiomanager KHN in Noord-Brabant
  • Robin Mulders (midden): Mede-eigenaar van Het Strandhuys
  • Maaike (rechts): teamlid