Dat de uitbraak van het coronavirus grote impact heeft op uw bedrijfsvoering, besef ik mij als geen ander. Er is voor u dan wel financiële steun vanuit de overheid, maar dit laat onverlet dat u er aanzienlijk bij inschiet. En dat al bijna twee jaar.

Daarnaast ben ik mij er van bewust, dat de coronacrisis een zware druk op uw gastheerschap legt. Want de essentie van uw vak is juist om het uw gasten naar de zin te maken. Het veelvuldig wijzigen van de regels maakt dit voor u bijna onmogelijk. Ik kan mij uw frustraties ter zake levendig voorstellen. Maar u bent ook bovenal creatief en flexibel gebleken.

Juist tegen deze achtergrond wil ik mijn waardering uitspreken voor de wijze waar op u, als Puttense horecaondernemers, omgaat met deze situatie. U stelt zich, hoe moeilijk het ook is, onverminderd constructief en loyaal op. Ik hecht er aan mijn dank hiervoor op deze wijze aan u uit te spreken.

Als gemeente Putten hebben wij u, vanaf de uitbraak van virus, proberen bij te staan. Dit onder andere door een snelle uitbreiding van de terrassen. Ook trokken en trekken wij samen op om Putten Coronaproof te maken en te houden.

Gelet op de lastige situatie waarin velen van u verkeren hebben wij besloten om in 2021 geen huur in rekening te brengen voor de terrassen (in navolging van 2020). Ik hoop dat wij elkaar in 2022 weer ‘gewoon’ kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet, H.A. Lambooij, burgemeester

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens