Onderstaand bericht ontvingen wij van Deltion College en Landstede MBO met het verzoek deze te delen met onze leden.

Woensdag 1 september ontving u, net als veel andere horecabedrijven in Zwolle, van afzender Relinde een e-mail met het onderwerp 'School biedt studenten aan voor in de horeca'. Maar de inhoud van het bericht is niet correct en de e-mailadressen en digitale handtekeningen zijn zonder toestemming gebruikt.

In het bericht werd de suggestie gewekt dat Deltion College en Landstede MBO bij deze actie betrokken waren. Het betreft echter een soloactie, waarover met geen van de genoemde partijen contact is geweest. Daarom vinden wij het vervelend dat u het bericht hebt ontvangen.

De afzender impliceert dat er onvoldoende stages en leerbanen zijn. Maar dankzij de goede samenwerking van Deltion en Landstede met horecabedrijven in Zwolle en omgeving kunnen mbo-studenten op dit moment wel degelijk de zo belangrijke praktijkervaring opdoen.

Bent u misschien benieuwd naar de actuele tekorten aan stages en leerbanen? In juni bleken de cijfers dankzij gerichte acties door bedrijfsleven, onderwijs en SBB continu te dalen. Binnenkort informeert SBB u via de website en de sociale media over de huidige stand van zaken.

Tot slot: bent u erkend leerbedrijf en hebt u ruimte voor een mbo-student? Log in op MijnSBB en maak uw stages en leerbanen zichtbaar op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl. Kunnen wij u helpen? Neem contact op met uw SBB-adviseur of stuur een bericht aan de Servicedesk van SBB.

Wij hopen u met dit bericht naar tevredenheid te hebben geïnformeerd en wensen u een inspirerend nieuw schooljaar, vol bijzondere mogelijkheden voor mbo-studenten.

Met vriendelijke groet,

Deltion College
Landstede MBO
SBB

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens