Gemeente Tynaarlo biedt jou de mogelijkheid om jouw terras tijdelijk uit te breiden voor het komende terrassenseizoen. Lees aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe zij je verder kunnen helpen.

KHN Tynaarlo heeft het verzoek gekregen om onderstaand bericht van de gemeente met jou te delen:

Beste horecaondernemers,

Ook dit jaar willen wij als gemeente Tynaarlo u als horecaondernemer de mogelijkheid bieden om uw terras tijdelijk uit te breiden voor het komende terrassenseizoen. Om dit goed te regelen willen wij u verzoeken om ons een mail te sturen met het verzoek om het terras te mogen uitbreiden. Zodra wij deze binnen hebben nemen wij contact met u op en zullen wij een afspraak maken om langs te komen zodat we samen met u naar de beste opties kunnen kijken om het terras tijdelijk uit te breiden.

Voorwaarden

Deze toestemming voor de uitbreiding van uw terras is geldig tot maandag 4 oktober 2021. Op het uit te breiden terrasgedeelte mag alcoholverstrekking plaatsvinden; dit valt tijdelijk onder de reeds aan u verleende Drank- en horecavergunning. Indien de maatregelen m.b.t. het coronavirus tussentijd versoepeld of opgeheven wordt mag u het tijdelijk vergroot terras in gebruik houden tot maandag 4 oktober 2021. Maar indien de combinatie van het reguliere terras en het tijdelijke terras overlast geeft in welke vorm dan ook, dient het tijdelijk terras direct op aanwijzing van de gemeente te worden verwijderd. Op het terras mag geen muziek ten gehore worden gebracht. Voor het extra terras geldt een eindtijd van 00.00. Verder mag er geen terrasmeubilair worden opgeslagen in de openbare ruimte, de meubels dienen te worden opgeslagen op eigen grond of binnenin de inrichting.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om het terras tijdelijk uit te breiden kunt u mailen naar:

Info@tynaarlo.nl o.v.v. Terras 2021

Met vriendelijke groet,

Patricia Langen, Beleidsadviseur recreatie en toerisme
Gerrit van Bruggen, Bedrijfscontacten / economische zaken

Team ruimte en duurzame ontwikkeling

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens