Op verzoek van de gemeente Waalwijk sturen wij je onderstaand bericht door.

Beste ondernemer of vrijwilligersorganisatie,

Sinds de invoering van het corona toegangsbewijs (CTB) moeten meer verenigingen, clubs, culturele instellingen, evenementen en horecaondernemers verplicht werken met het corona toegangsbewijs. Dit geldt mogelijk ook voor u. Dit betekent voor u extra inzet van personeel en dus extra kosten. De gemeente wil helpen deze kosten laag te houden. Daarom is er een tijdelijke regeling voor een vergoeding van extra kosten door de controle op corona toegangsbewijzen. U leest in dit bericht wat deze regeling inhoudt en hoe u hier gebruik van kunt maken.

Hoe werkt de regeling?

De regeling is specifiek bedoeld voor alle verenigingen, clubs, culturele instellingen, evenementen en horecaondernemers die verplicht moeten werken met corona toegangsbewijzen. Met deze regeling kunt u een vergoeding aanvragen voor extra kosten die u maakt door de controle op corona toegangsbewijzen in de periode van 22 september 2021 tot en met 31 december 2021. Niet voor andere corona bedrijfskosten. U kunt een aanvraag doen voor deze regeling tot 1 januari 2022.

Wees er snel bij

De gemeente heeft een maximaal bedrag beschikbaar, dus wees er snel bij. De behandeling van aanvragen gebeurt chronologisch, dus hoe sneller u een aanvraag doet, hoe groter de kans dat u deze ook krijgt. Meer informatie, hoe u aanspraak kunt maken en de voorwaarden vindt u op www.waalwijk.nl/coronatoegangsbewijscontrolevergoeding. Hier staat ook het aanvraagformulier. Vragen? Neem contact op met de gemeente via 0416 683 456.

Met vriendelijke groet,

Marcella Wijtmans
Beleidsmedewerker recreatie en toerisme | Team Ruimte, Economie en Werk

T. 0416 683 874
M. 06 21 82 94 24

Aanwezig:

maandag en woensdag van 7.00 – 17.00 uur
dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 – 12.00 uur

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens