Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je dan snel aan voor de algemene ledenvergadering!

Sinds november 2016 heb ik als jouw voorzitter de branche mogen vertegenwoordigen in Groot Venlo. Na een roerige tijd waarin we ons als bestuur dagelijks voor de volle 100% hebben ingezet voor onze branche, zal ik op de komende jaarvergadering afscheid nemen van KHN Groot Venlo.

Achter de schermen zal ik nog betrokken blijven om ons bestuur te ondersteunen. Marc Hesselmans zal de taken van mij overnemen. Marc zal zich op de jaarvergadering nader aan jullie voorstellen.

Algemene ledenvergadering 13 december

De jaarvergadering vindt plaats op maandag 13 december aanstaande om 15.00 uur bij het Wapen van Velden in Velden. Hierbij vind je de agenda en aanmelden is mogelijk via grootvenlo@khn.nl.

Ik hoop jou op de jaarvergadering te mogen ontmoeten, maar mocht je dan helaas niet van de partij kunnen zijn dan wil ik vanaf deze plek alvast iedereen dank zeggen voor de samenwerking. Het doorzettingsvermogen dat jij als ondernemer hebt getoond is een voorbeeld voor ons als bestuur en ik heb er alle vertrouwen in dat Marc en mijn collega-bestuursleden ook de komende jaren weer voor jou klaar staan!

Verder wil ik je graag nog op de hoogte brengen van een aantal zaken die op dit moment spelen:

Gelden beschikbaar voor Check Corona Toegangsbewijs (CTB)

We zijn met de gemeente in overleg over de wijze waarop horecabedrijven -indien nodig- gebruik kunnen maken voor een regeling m.b.t. het checken van de QR-code. Op zeer korte termijn volgt hierover meer informatie.

Campagne Venlo Wereldstad

Ongetwijfeld hebben je al ergens de zeer succesvolle promotiecampagne “Venlo Wereldstad” van Visit Venlo voorbij zien of horen komen. Als ondernemer kun je jouw aanbod ook op de website plaatsen. Voor meer informatie over deze promotiecampagne en de wijze waarop je jouw aanbod kunt plaatsen, zie deze bijlage.

Save-the-date : politiek café op 31 januari 2022

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen willen we op 31 januari een politiek café organiseren. Nadere informatie volgt, maar wij vragen je om nu alvast de datum in je agenda vrij te houden.

Ik zie jou graag op 13 december en anders ontmoet ik je in ieder geval graag weer in een van de mooie horeca gelegenheden in Groot Venlo.

Met vriendelijke groeten,

Stefan Curvers
Voorzitter KHN Groot Venlo

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens