Zoals wij in onze mailing van gisteren al aankondigden, komen wij na alle persberichten nu bij jou terug op de ontwikkelingen.

Zoals wij in onze mailing van gisteren al aankondigden, komen wij na alle persberichten nu bij jou terug op de ontwikkelingen.

Het Landelijk Bestuur van KHN heeft diverse gesprekken gevoerd en zullen die blijven voeren met het kabinet. Zij willen ‘on speaking terms’ blijven met de overheid en hebben daarom alle begrip voor regionale initiatieven tot heropening, maar ondersteunen die formeel niet. Wij als lokaal bestuur van KHN Drimmelen willen graag het voorbeeld van het Landelijk Bestuur hier in volgen.

Ook wij vinden de samenwerking en het overleg met onze lokale overheid, de gemeente Drimmelen, van grote waarde en belang. Wij kiezen er daarom voor om NIET mee te gaan doen aan diverse regionale acties om half januari op te roepen om open te gaan.

Het staat jullie natuurlijk vrij om je eigen keuze hierin te maken, maar we zullen er geen georganiseerde actie vanuit KHN Drimmelen van maken.

Mochten er opmerkingen of vragen over dit bericht zijn, kunnen jullie natuurlijk altijd reageren. Reageren kan via drimmelen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens