Ben jij deze bevlogen bestuurder die mogelijkheden ziet om samen met ons aan de slag te gaan? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet!

Als bestuur van afdeling KHN Altena Biesbosch zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Ons doel is:

  • Verbeteren van het imago van de Horeca in de gemeente Altena.
  • Betere samenwerking in het belang van kwaliteitsverbetering.
  • Goed ondernemersklimaat / hoger rendement.
  • In overleg met de gemeente gezamenlijke doelen bereiken.
  • Onze leden informeren via nieuwsberichten, workshops, themabijeenkomsten etc.
  • Optreden als een daadkrachtig en actief lokaal bestuur.

We zoeken:

  • Horecaondernemers die vinden dat de Horeca in de gemeente Altena er toe doet.
  • Horecaondernemers die altijd naar nieuwe mogelijkheden zoeken en het opkomen voor het collectieve belang van de gehele horeca als één van de voorwaarden zien.
  • Horecaondernemers die verder kijken dan het eigen bedrijf, enthousiast zijn en denken in oplossingen.

In ons bestuur kunnen horeca gerelateerde beleidstukken, evenementen, toerisme, vergunningen, onderwijs en veilig uitgaan onderwerp van gesprek zijn. Dit geeft je ook een kennisvoorsprong.

Ben jij deze bevlogen bestuurder die mogelijkheden ziet om samen aan de slag te gaan, kun je je vinden in ons doel en ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met onze regiomanager. Hij zal de nodige extra informatie geven en je verder uitleggen wat het inhoudt om bestuurder te zijn bij KHN.

Besturen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Het is ten slotte ook jouw gemeente, jouw horeca en jouw toekomst waar het hier uiteindelijk allemaal om draait. KHN is een vereniging, dus de leden van KHN Altena Biesbosch zullen beslissen, hoe een nieuw bestuur er uit zal komen te zien. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering, op 25 januari 2021, zal de beslissing worden genomen, welke trotse ondernemers de horeca in de gemeente Altena samen mogen gaan vertegenwoordigen.

Aanmelden
Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je meer informatie, neem dan contact op met de regiomanager René Nouwens. Bereikbaar via 06 53 37 00 40 / r.nouwens@khn.nl.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens