Het bestuur van KHN De Wolden heeft op 17 januari kennisgemaakt met Inge Nieuwenhuizen. Tijdens dit gesprek heeft zij aangegeven het belangrijk te vinden om de lijnen met de ondernemers en het bestuur van KHN De Wolden kort en krachtig te houden.

Zoals jullie weten hebben we in De Wolden een nieuwe burgemeester; Inge Nieuwenhuizen. Zij is half december gestart in haar nieuwe rol als burgemeester en is voorheen in 3 gemeenten wethouder geweest (Voorschoten, IJsselstein en Bodegraven-Reeuwijk). Na een warm welkom in de gemeente vindt ze het belangrijk om goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de gemeente.

Kennismaking

Het bestuur heeft op maandag 17 januari met haar kennisgemaakt. Het was een prettig en open gesprek, waarin zij heeft aangegeven het belangrijk te vinden om de lijnen met de ondernemers en het bestuur van KHN De Wolden kort en krachtig te houden.

We zullen regulier 2x per jaar overleg hebben met haar, aanvullend waar nodig weten we elkaar te vinden. Tijdens de bestuursvergadering, die in principe 4x per jaar plaatsvindt zal Rob Tolman aansluiten. Op deze manier proberen we over en weer de lijnen kort te houden.

Vragen

Als er zaken spelen die voor het bestuur van belang zijn, kun je altijd contact opnemen met één van de bestuursleden via dewolden@khn.nl of met onze regiomanager Inge Venema-Vogelzang (i.venema-vogelzang@khn.nl / 06 53 42 83 07).

Op naar de heropening van onze mooie branche!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens