Bernard Lensink vertrekt na vijftien jaar als hotelmanager van het landgoed. Vanaf 1 juli is de dagelijkse leiding van het hotel, dat sinds 2019 deel uitmaakt van Hoscom, in handen van Lianne Velthuis. 'Ik laat het in goede handen achter', zegt Lensink.

Het vertrek heeft voor een groot deel te maken met de vereenvoudiging van de exploitatie, die is ingezet na de overname door Hoscom van Lucas Petit. ‘Ik merkte dat ik niet meer helemaal op mijn plek zat’, zegt Lensink over zijn besluit. ‘Het is net als in een huwelijk: soms groei je uit elkaar.’

Bernard heeft jarenlang met niet aflatende inzet en ondernemingsgeest gebouwd aan een prachtig landgoed met een reputatie die inmiddels reikt tot ver over de landsgrenzen’, zo schrijft Hoscom.

In zijn periode als manager werden koetshuis Nova Zembla en spa & wellness ’t Princenbosch gerealiseerd. Lianne Velthuis neemt zijn taken per 1 juli over. Zij is al lid van het managementteam en ‘klaar voor deze mooie uitdaging.’

Lees hier het hele artikel: Bernard Lensink na 15 jaar weg bij Landgoed Duin & Kruidberg - Misset Horeca

Het bestuur van KHN Velsen bedankt Bernard voor zijn jarenlange inzet voor het bestuur en de horeca in Velsen en wenst hem heel veel succes voor de toekomst.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens