Ben jij die netwerker die zich graag inzet voor de lokale horeca? Wil jij je inzetten voor de lokale horecabelangen? Ben jij de bestuurder die het verschil wil en kan maken voor de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een groter bestuur werkt fijner: dan sta je sterker, zijn er meer ideeën, kunnen we sneller vooruitgang boeken en met goede, democratische oplossingen komen.

Heb je wel interesse voor een bestuursfunctie maar weet je niet zo goed wat het precies inhoudt? Dan komen wij graag even koffie bij je drinken om een en ander uit te leggen. Want deelnemen aan het bestuur is niet alleen goed voor de hele horecabranche in Waalwijk, maar ook voor je eigen bedrijf. Je krijgt meer informatie mee uit de regio, je lijntjes met gemeente en andere instanties zijn korter. En bovendien: je leert elke dag bij!

Binnen ons bestuur zijn meerdere functies in te vullen. Goede kans dat er iets tussen zit wat bij jou past! Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Laat het ons weten via m.reijers@khn.nl of tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering (ALV).

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens