Vanuit de gemeente Amersfoort wordt ingezet op het beter reguleren van fietsparkeren in de binnenstad. Onder andere de pop up fietsenstalling in de Langestraat tijdens uitgaansavonden is daar onderdeel van.

Om te stimuleren/waarderen dat bezoekers van de binnenstad gebruik maken van de bewaakte fietsenstallingen, is de samenwerking gezocht met de horeca en drankenhandel Scheerder. Als gasten hun fiets parkeren in de stalling, ontvangen ze een voucher voor een gratis frisdrank (flesje water om mee te nemen of een Ice Tea green) bij de deelnemende horecazaken. Dat drankje kost de ondernemer niets! Scheerder heeft in samenwerking met Vrumona en Lipton een sponsoractie opgetuigd.

Wil je met jouw zaak meedoen aan de actie? Laat het dan voor dinsdag 1 november weten aan Jasper (0653836715) of mailen naar amersfoorteo@khn.nl. Ook als je geen klant bent van Scheerder kun je meedoen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens