De gedeeltelijke lockdown als gevolg van de sterk gestegen coronabesmettingen zorgt ervoor dat de horeca ten minste vier weken dicht moet. Een klap die net als in het voorjaar keihard aankomt. Om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen te verkleinen gaan veel restaurants in Velsen deze week al over op afhalen of bezorgen. Daarom wordt de website Bezorgeninvelsen.nl nieuw leven in geblazen.

De gemeente Velsen en citymarketing steunen hiermee lokale horecaondernemers die voor de tweede keer hard zijn getroffen door de coronacrisis. Bezorgeninvelsen.nl biedt een overzicht van bijna 100 restaurants, cateraars, traiteurs en cafetaria’s die aan huis bezorgen of waar afgehaald kan worden, gerangschikt op plaats. De website verwijst door naar de bedrijven zelf en is dus geen online bestelplatform zoals Thuisbezorgd.nl.

Horecaondernemers worden opgeroepen de informatie te controleren en wijzigingen door te geven via citymarketeer@ijmuiden.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bezorgeninvelsen.nl is onderdeel van de campagne Ik koop lokaal, die in maart door de gemeente Velsen en citymarketing werd gelanceerd. Later werden daar Ik eet lokaal (voor de horeca), Ik bezoek lokaal (voor de cultuur- en vrijetijdssector) en Ik boek lokaal (voor de hotels en congreslocaties) aan toegevoegd.

In november wordt een speciale feestdagencampagne gelanceerd om lokaal kopen te stimuleren. Meer weten? Mail naar citymarketeer@ijmuiden.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens