De besturen van de afdelingen Ommen en Salland zijn een mooie samenwerking aangegaan met de Bibliotheken in de gemeente Olst-Wijhe, Raalte en Ommen.

Via het onderstaande persbericht brengen we jou hier graag van op de hoogte en willen we je vriendelijk verzoeken om van dit mooie aanbod gebruik te maken en de boeken die je aan jouw gasten mee wilt geven, te bestellen via de website van Bibliotheek Salland. Op deze website staan ook afbeeldingen die je kunt gebruiken voor jouw eigen Facebook pagina, Instagram, LinkedIn en/of website. Ook door dit mooie initiatief krijgt Noaberschap een nog diepere betekenis!

Bibliotheken en horeca geven boeken bij de maaltijd
Iets te eten, iets te lezen

Wie in gemeente Raalte, Olst-Wijhe en Ommen iets te eten afhaalt of laat thuisbezorgen, kan binnenkort een verrassing verwachten. Gasten van deelnemende horecagelegenheden krijgen bij de maaltijd het boek Het zwijgen van Maria Zachea, een ware familiegeschiedenis, van Judith Koelemeijer. Dit is het boek dat ook wordt uitgedeeld aan alle bezoekers van de Bibliotheken, in de maanden november en december, tijdens de landelijke actie Nederland Leest.

De Bibliotheek Salland en de afdelingen Ommen en Salland van Koninklijke Horeca Nederland zijn nu een unieke samenwerking aangegaan. Restaurants kunnen zich aanmelden en krijgen een stapel geschenkboeken. Die mogen ze cadeau geven aan hun gasten.

‘Door de coronamaatregelen kunnen restaurants en eetcafés nu alleen maar maaltijden bezorgen of laten afhalen. Bij ons zijn de Bibliotheken wel open, maar het is een stuk rustiger dan normaal. Juist in zo’n tijd is het prachtig als je samen de mensen iets extra’s kan geven’, verklaart Jetze Dam, programmamanager van de Bibliotheek Salland. ‘We hopen dat we iedereen zo snel mogelijk weer mogen verwelkomen in de horeca en in de bibliotheken. Tot die tijd doen we samen ons uiterste best om iedereen een zo fijn mogelijke tijd te bieden.’

Smaakt het boek naar meer? Of je het nu uit hebt of (nog) niet, iedereen is natuurlijk welkom bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Salland in Raalte, Ommen, Olst, Heino of Wijhe. De Bibliotheek Salland heeft voor de lezers van het geschenkboek een speciale aanbieding klaarstaan om kennis te maken met de collectie en de diensten van de Bibliotheek. Voor meer informatie, kijk hier.*

*KHN leden kunnen de nodige boeken bestellen via deze website.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens