Voor alle ondernemers uit de gastvrijheidssector in Groningen, Friesland en Drenthe is er op maandagmiddag 22 mei aanstaande een inspirerende bijeenkomst over het thema ‘Innovatie in werkgeverschap’.

Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar, wil Toerisme Alliantie Friesland (TAF) weer nieuwe inspiratie en kennis bieden op het thema ‘innovatie in werkgeverschap’. Zij organiseren diverse inspiratiesessies/workshops aangeboden door ondernemers en onderwijs!

Kiezen wat je leuk vindt

Er is een divers aanbod van workshops/inspiratiesessies over de thema’s;

  • Goed werkgeverschap.
  • Digitalisering.
  • Innovatief ondernemerschap.

Keynote speaker: Joseph Oubelkas

Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen en veerkracht met spreker Joseph Oubelkas, die na jaren van onterechte gevangenschap in Marokko, zijn verhaal deelt over hoe hij zijn innerlijke drijfveer vond en doelen stelde, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Een inspirerend verhaal voor de gastvrijheidssector om te leren hoe je veerkracht kunt opbouwen en tegenslagen kunt overwinnen.

Het belooft een energieke middag te worden inclusief workshops.

Wanneer: Maandag 22 mei 2023
Tijd: Inloop 13.30 uur
Waar: Schouwburg de Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten

Aanmelden

Bekijk hier de flyer of meld je gelijk aan via www.taf.frl/werkgever.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens