Platvorm Veilig Ondernemen (PVO) organiseert in samenwerking met de gemeente Oosterhout, de Politie en Koninklijk Horeca Nederland onderstaande bijeenkomst. Jij komt toch ook?

Een gezellige en veilige avond uit vraagt achter de schermen om goede voorbereiding en samenwerking, want in het uitgaansleven van Oosterhout doen zich ook incidenten voor. Denk hierbij aan bezoekers die onder invloed zijn van drank en/of drugs, het in bezit hebben van een wapen, bezoekers die worden lastiggevallen of het handelen in drugs. De Oosterhoutse horecaondernemers kunnen deze problemen niet alleen aanpakken. Gemeente en politie ook niet. Tijd voor een gezamenlijke en effectieve aanpak, zodat we samen de veiligheid kunnen verbeteren in jouw horecazaak én het Oosterhoutse uitgaansleven. Tijd voor actie!

Daarom nodigen we jou als horecaondernemer van de Klappeijstraat, Leijsenhoek of Markt uit om samen de handen ineen te slaan. De opzet van de avond:

Programma
19.00 uur | Inloop bij de Nachtwacht
19.30 uur | Welkomstwoord burgemeester Mark Buijs
19.40 uur | KHN: Waarom deze bijeenkomst?
19.55 uur | Politie: Wat speelt er in Oosterhout
20.10 uur | PVO: Wat houden de huisregels in en wat zijn Collectieve Horeca Ontzeggingen (CHO)?
20.30 uur | Vragen en aansluitend borrel
21.30 uur | Einde

Deelnemen
Op deze avond zijn onder andere burgemeester Mark Buijs, wijkagent Jack Bode, Femke Sleutjes (KHN) en René Nouwens (PVO) aanwezig, maar de belangrijkste aanwezige ben JIJ als horecadeelnemer.

Aanmelden
Meld je aan voor 23 maart via horecaoosterhoutkhn@gmail.com. Geef hierbij aan welk horecabedrijf je vertegenwoordigt en het aantal personen (max. 3 personen per horecazaak).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stel deze dan via bovengenoemd e-mailadres. Wij nemen dan contact met je op. We hopen je de 27e te ontmoeten!

Meer weten over PVO? Check dan www.pvo-brabant-zeeland.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens