BIZ Valkenburg heeft namens de gemeente Valkenburg aan de Geul het bestuur van KHN Valkenburg aan de Geul gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Betreft : Bouw Croix de Bourgogne
Datum : 11 01 2024
Namens : Gemeente Valkenburg aan de Geul

Beste Ondernemers,

Bouw hotel Croix de Bourgogne start na Carnaval !

De fysieke bouw van hotel Croix de Bourgogne in het centrum van Valkenburg gaat na de Carnaval van start. Dat zijn de projectontwikkelaar en de gemeente in goed overleg overeengekomen. Voor die tijd worden er met de aannemer afspraken gemaakt over de inrichting van de bouwlocaties, verkeersstromen en bereikbaarheid en communicatie tijdens de bouw. Wethouder Wim Weerts: “De wensen en ideeën van de omwonenden en ondernemers worden daarin meegenomen. De bouwactiviteiten zullen zeker tot overlast leiden, daar is geen ontkomen aan. Maar samen met de aannemer, omwonenden en ondernemers gaan we er alles aan doen om die zoveel mogelijk te beperken en van de bouwplaats een visitekaartje voor Valkenburg te maken.”

Op korte termijn wordt duidelijk welke aannemer met de bouw aan de slag gaat. Dan zal ook de omgevingsmanager bekend zijn. Die gaat contact opnemen met omwonenden en ondernemers om zaken af te stemmen en te zorgen dat iedereen wordt betrokken en van actuele en juiste informatie wordt voorzien, voorafgaand en tijdens de hele bouwperiode.

Alles is erop gericht dat uiterlijk 15 januari 2026 de bouwwerkzaamheden klaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur BIZ Valkenburg
Ken Heugen City Coach

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens