Gemeente Sint-Michielsgestel staat op het punt om een nieuw, dynamisch evenementenbeleid te ontwikkelen en jouw inbreng is van onschatbare waarde.

De gemeente Sint-Michielsgestel heeft het bestuur van KHN Sint-Michielsgestel gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horeca-exploitanten,

De gemeente Sint-Michielsgestel staat op het punt om een nieuw, dynamisch evenementenbeleid te ontwikkelen en uw inbreng is van onschatbare waarde.

Wij nodigen u met veel enthousiasme uit voor een unieke kans om uw stempel te drukken op het toekomstige evenementenlandschap van Sint-Michielsgestel.

De bijeenkomst is op maandag 11 september 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Durpsherd, Kerkwijk 61 te Berlicum.

Waarom uw aanwezigheid van belang is:

  • Samen bouwen: Uw ervaring en expertise is als horeca-exploitant zijn cruciaal om een levendig en inclusief evenementenbeleid te creëren dat de gehele gemeenschap ten goede komt.
  • Diverse perspectieven: Van intieme cafés, lunchrooms, cafetaria tot bruisende restaurants, uw verschillende perspectieven zullen ons helpen om een breed gedragen beleid op te stellen dat recht doet aan de rijke diversiteit van Sint-Michielsgestel.

Tijdens de bijeenkomst zullen we brainstormen, ideeën uitwisselen en concrete plannen smeden voor een levendige evenementenkalender die onze gemeente op de kaart zal zetten. Uw input zal ook van onschatbare waarde zijn bij het versterken van de samenwerking tussen horeca-exploitanten en andere evenementenorganisatoren.

Kunt u de aangegeven datum niet bijwonen? Geen zorgen. Er zullen meerdere sessies worden georganiseerd met evenementenorganisatoren en lokale stakeholders, waarbij ook ruimte is voor leden van de horeca om deel te nemen aan de dialoog met deze evenementpartners.

Bevestig uw aanwezigheid via accepteren in de outlook agenda of door mij een mail te sturen. Mocht ik horeca-exploitanten vergeten zijn uit te nodigen, stuur deze uitnodiging dan gewoon door naar ze.

Samen gaan we voor een bruisende toekomst vol onvergetelijke evenementen in Sint-Michielsgestel.

Met vriendelijke groet,

Franca Verstraten
Evenementencoördinator & Vergunningverlener APV & Bijzondere Wetten
Gemeente Sint-Michielsgestel
Telefoon: 0411-655239
Mobiel: 06-20706084
E-mail: F.Verstraten@MijnGemeenteDichtbij.nl