Wij zijn verheugd om je na twee jaar weer te mogen uitnodigen voor een Breed Horeca Overleg van gemeente Dordrecht.

Wanneer: Maandag 14 november 2022
Tijd:
15.45 uur
Waar: De Raedtskelder, Stadhuisplein 1, Dordrecht

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle horecaondernemers uit Dordrecht en wordt georganiseerd door KHN Drechtsteden en de gemeente Dordrecht. Naast een inspirerend programma waarbij een aantal actuele onderwerpen wordt uitgelicht is er uiteraard ook voldoende gelegenheid om bij te praten of kennis te maken met collega horecaondernemers.

Het programma is als volgt:

15.45 – 16.15 uur Inloop

16.15 – 16.30 uur Welkomstwoord

Burgemeester Kolff en wethouder Burggraaf blikken kort terug op de afgelopen jaren en zullen vooral vooruitkijken naar de toekomst van Dordrecht en de belangrijke rol van de horeca voor de stad.

16.30 – 17.00 uur Spreker: Kim Jansen verbindt generaties op de werkvloer

Kim Jansen is expert op gebied van Generaties, Millennials en Generatiemanagement. Kim biedt je inzicht in de verschillen tussen generaties op de werkvloer. Zij inspireert je om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden.

17.00 – 17.30 uur Thematafel: horeca en arbeidsmarkt & onderwijs

Wethouder Van Benschop gaat met vertegenwoordigers vanuit de horeca, onderwijs en arbeidsmarkt in gesprek over de krapte op de arbeidsmarkt en een betere aansluiting op het onderwijs.

17.30 – 17.45 uur Horecabeleid, actuele ontwikkelingen

17.45 – 19.00 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via e-mail: dordtonderneemt@dordrecht.nl. Wil je bij de aanmelding vermelden namens welke onderneming en met hoeveel personen je komt?

Wij ontmoeten je graag op 14 november a.s.

Wij rekenen op veel deelnemers en zien uw komst met belangstelling tegemoet.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens