Op 15 september wordt de Bridge to Bridge loop weer georganiseerd! Reserveer deze datum alvast in je agenda!

KHN en HORA Arnhem en regio lopen voor Ome Joops Tour

De Bridge to Bridge is het belangrijkste hardloopevenement van Arnhem. Het is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Het biedt de lopers een uitdagend parcours over bezet en bevrijd gebied via de twee bruggen. Hiermee maken we bewust de verbinding met een belangrijk stuk historie van de stad: de Slag om Arnhem. Het is een evenement waar je met plezier aan deelneemt of naar komt kijken.

Dit jaar lopen wij de 5 km. Maar je kunt meedoen!
Als je meeloopt vertegenwoordig je het bedrijf waarvoor je werkt/loopt in één van de 8 kwartieren. (Rijnkwartier, Rozetkwartier, Musiskwartier, Korenkwartier, Stationskwartier, Eusebiuskwartier, 7 Straatjes (kwartier), Janskwartier).

De tijden worden bijgehouden dus één van de kwartieren komt als winnaar over de streep en verdient naast eeuwige roem ook de KHN wisselbeker. Na afloop is er een gezellige BBQ met een drankje

Hoe doe je mee?

 • Schrijf je in via khnarnhem@donebygaby.nl . Hoe meer er meedoen van je bedrijf hoe gezelliger. Doe dit uiterlijk 15 augustus.
 • De kosten bedragen € 50,- p.p. (als je alleen gezellig komt BBQ-en met een drankje € 30,-).
  Hierbij zit inbegrepen:
  Inschrijfgeld voor de run
  Een hardloopshirt met het logo van je zaak
  Spierpijn (alleen als je meeloopt)
  Lekkere BBQ
  Een aantal consumpties
  En heel veel gezelligheid!

We hebben al een aantal sponsors en dat is goed nieuws, want al het geld wat er overblijft gaat naar Ome Joop’s tour. Een mooi initiatief voor kinderen die niet altijd op vakantie kunnen.

Ome Joop's Tour