De burgemeesters van alle gemeenten in Groningen hebben eind oktober gezamenlijk een brief gestuurd aan minister Wiebes van Economische Zaken, waarin zij om meer en ‘ruimhartige’ financiële steun voor de horeca vragen.

Alle burgermeesters in Groninger vragen Den Haag om meer steun voor de horeca
De burgemeesters van alle gemeenten in Groningen hebben eind oktober gezamenlijk deze brief gestuurd aan minister Wiebes van Economische Zaken, waarin zij om meer en ‘ruimhartige’ financiële steun voor de horeca vragen. Het regiobestuur van KHN is hun daar dankbaar voor. We kunnen momenteel alle (lobby)steun gebruiken die er is. Daarnaast geeft dit ook een belangrijk politiek signaal (de brief is ook aan de Tweede Kamer gestuurd). Ook geeft het aan dat de burgemeesters onze sector een warm hart toe dragen en met onze sector mee leven in deze ongelofelijk zware tijden. Het regiobestuur heeft de burgemeesters een dankbrief gestuurd namens iedereen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens