Als VVV locatie, informatiepunt of recreatieve- en toeristische ondernemer in Laag Holland kun je gratis foldermateriaal bestellen om je gasten te informeren over al het moois dat de regio te bieden heeft.

In het voorjaar organiseert Bureau Toerisme Laag Holland de jaarlijkse folderophaaldagen, waarbij je van harte welkom bent om het foldermateriaal af te halen. Bekijk hier het assortiment

Dit jaar vinden deze ophaaldagen plaats van 20 t/m 24 maart 2023 van 9:00 – 16:00 uur. Je vindt ons kantoor aan de Waterlandlaan 81, Purmerend.

Parkeren kan het beste op de Katwoudestraat (parkeerplaats achter het pand, zie de desbetreffende entree op deze foto). Hier kun je aanbellen en verwijzen naar laden en lossen bij het Waterlandhuis. Het hek wordt dan geopend.

Als je vóór 20 maart 2023 het ingevulde bestelformulier naar info@laagholland.com mailt word je bestelling klaargezet.

Het is ook mogelijk om foldermateriaal te laten verzenden. Hiervoor wordt €10,- excl. btw per kleine levering gerekend (0-10 kg) en €15,- excl. btw per grote levering (10-23kg).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens