Afgelopen weekend is burgemeester Bram van Hemmen op verzoek van de horecaondernemers in Oud-Beijerland op kroegentocht geweest. Zo gaf hij aan in de media dat hij diverse gepassioneerde en leuke ondernemers heeft gesproken. Horecaondernemers die het centrum van Oud-Beijerland leuker maken voor jong en oud.

Burgemeester Bram van Hemmen heeft een oproep geplaatst om de horeca te helpen en niet de strijd aan te gaan met de ondernemers. Houd je allemaal aan de nieuwe regels, des te eerder kunnen wij versoepelen. Daarnaast roept hij de inwoners van Hoeksche Waard en vaste bezoekers op om de horeca te ondersteunen.

Succesvolle lobby KHN Hoeksche Waard!
Het initiatief om winterterrassen mogelijk te maken is voortgekomen uit de corona denktank Horeca, een samenwerking tussen de gemeente, Koninklijke Horeca Nederland en horecaondernemers uit de Hoeksche Waard. Horeca in Hoeksche Waard mag deze herfst en winter ook bezoekers ontvangen op het (extra) terras.
Terrassenseizoen wordt verlengd tot 1 april 2021. De verzoeken van de ondernemers voor een (extra)terras worden wekelijks beoordeeld, meldt de gemeente. Behalve als er ‘’maatwerk’’ nodig is dan kan het iets langer duren. Voor meer informatie klik hierop

Save the date 26 oktober
Koninklijke Horeca Nederland en gemeente Hoeksche Waard organiseren een inspiratietalk ‘’Laad jezelf op of trek je de stekker eruit’’.
Welke impact heeft corona op jouw onderneming? Of op jouw leven? En hoe kun je er ook mee omgaan? Ondernemers ontvangen pakkende tips en handreikingen vanuit een ondernemer om deze periode door te komen.

Zorg dat je erbij bent. Er worden 2 sessies geleverd

Tijd: 9.30 tot 11.30 uur of 13.30 tot 15.30 uur
Waar: Eendrachtshoeve Tuinweg 3, 3284 XR Zuid-Beijerland

Meld je aan bij: r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens