De cadeaubon voor de Krimpenerwaard! Met meer dan 150 inleveradressen, GRATIS deelname en een snelle uitbetaling (zonder fee) is er eigenlijk geen reden om, niet mee te doen!

Meedoen?

Door je locatie/bedrijf eenmalig aan te melden via: Cadeaubon Krimpenerwaard | In de Krimpenerwaard bent je geregistreerd als deelnemer. Sla het gekozen wachtwoord samen met uw gebruikersnaam op in je eigen systeem, je hebt beide nodig om bonnen te kunnen verzilveren.

Deze eenmalige registratie kost niets, maar hierdoor kunnen wij het systeem volledig automatisch uit laten betalen indien je een bon wil verzilveren. Bij verzilvering heb je het unieke ID nummer nodig wat op de cadeaubon staat aangegeven.
Zodra je aanmelding verwerkt is ben je ook zichtbaar als inleverpunt.

Kosten

De kosten voor aanmelding als acceptant van de cadeaubon zijn GRATIS.

Verzilveren ontvangen bonnen

Log in via: www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl/inloggen. Na inloggen vul je het op de bon aangeven unieke nummer in. Zodra deze juist is ingevoerd ontvang je een bevestiging in de mailbox. Elke vrijdag worden de bonnen automatisch uitbetaald.

Vragen?

Mail naar Info@krimpenerwaardPartners.nl of bel met 0180-68 15 30.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens