Dordrecht Marketing & Partners heeft de afgelopen periode via diverse campagnes al ondersteuning geboden in het kader van thuisbezorgen en speciale acties rondom de kerstdagen.

De komende periode blijven ze daar ook mee doorgaan. Dat gaat gebeuren via het Dordrecht Maggezien, de online vermelding op centrumdordrecht.nl en Dordtvlogt.

De horeca uit Dordrecht kan daar een bijdrage aan leveren. Heel concreet is de vraag of geïnteresseerden input kunnen aanleveren voor Valentijnsdag. Op de website www.centrumdordrecht.nl/aanmelden-valentijnsdag staat een formulier waar je jouw speciale actie kunt aanmelden.

De vraag is om voor 20 januari jouw actie aan te melden, dat lijkt kortdag maar is noodzakelijk om de pagina's in het Dordrecht Maggezien te kunnen realiseren. Dordrecht Marketing & Partners zal (indien nodig) een selectie maken van de aanmeldingen en een tekstschrijver zal deze partijen kort interviewen om er een prachtig artikel van te maken. Geïnteresseerden kunnen aanvullend ook een advertentie plaatsen via 078Media maar dat is geen vereiste om een vermelding te krijgen. Alle aanmelding zullen sowieso op de site worden geplaatst.

Dordrecht Marketing & Partners en KHN Drechtsteden hopen je hiermee ondersteuning te bieden in moeilijke tijden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens