Het doel van de campagne is bewustwording én handvatten bieden voor veilig uitgaan.

Veilig Uitgaan Campagne:
Het doel van de campagne is bewustwording én handvatten bieden voor veilig uitgaan. Dit wordt gedaan door ‘spelregels’ te vertalen naar concrete tips, gebaseerd op tips van jongeren aan jongeren. Van vriend tot vriend. Niet opgelegd door volwassenen maar vanuit gedeelde ervaringen en waarden. Zonder opsmuk. Soms met een knipoog. Er wordt een dialoog gecreëerd in een vertrouwde vorm: chatberichtjes zoals die van WhatsApp en sociale media.

Daarnaast een gevoel creëren waarin jongeren, ouders en stakeholders gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor een veilige en leuke uitgaansavond. De campagne roept jongeren op om zelf invloed uit te oefenen op hun uitgaansavond. Ga je aan of ga je uit?

Er is voor gekozen om geen specifieke afzender voor de campagne te gebruiken. Het moet simpelweg bestaan, als een algemene waarheid. Echter wordt er altijd een vaste afsluiter gebruikt om alles te verbinden.

Doelgroep Primair

- Jeugd 16-25 jaar uit regio Valkenburg
- Extra aandacht voor 16-18-jarigen die nog onervaren zijn in uitgaan
- Jongens en meisjes

Doelgroep Secundair

- Ouders van uitgaande jeugd
- Middelbare scholen
- Horeca uitgaansgelegenheden

Horecaondernemers zullen t.z.t. het benodigde materiaal (viltjes, posters e.d.) ontvangen. Uiteraard worden ook andere partijen, zoals scholen, verenigingen en jongerenwerkers erbij betrokken en worden op diverse social media ook campagne-uitingen verspreid.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens