Grachten, winkels, terrassen, cultuur, singels, historie, musea, restaurants, café’s, Nijntje, de Dom, de shopping mall, hotels, festivals, Tivoli en nog veel meer... Als je zoveel te bieden hebt, hoe positioneer je jezelf dan op een unieke manier?

Dat doen we met één herkenbare en krachtige campagne, die alles verbindt en versterkt: de U-smiley, hét icoon van de campagne en de pay-off 'zin in Utrecht!'

zin in Utrecht!

Dat is de uitnodigende, positieve pay-off van de campagne. Waarom is dit ‘m? Een dagje weg, door een stad dwalen, een middagje shoppen, nieuwe adresjes opsporen, restaurantjes uitproberen, een evenement bezoeken... Dat zijn allemaal kleine feestjes, daar heb je zin in!

Tips tips en nog eens tips

Alles in de campagne draait om tips: we geven tips waarmee we zoveel mogelijk bezoekers naar Utrecht trekken en hen verleiden zo lang mogelijk te blijven. En wie kun je beter vragen naar de leukste adresjes dan Utrechters en Utrecht-fans? Dus dat is precies wat we doen. Via de website zininutrecht.nl, Facebook en Instagram roepen we mensen op hun Utrecht-tips te delen.

Samen zorgen voor succes

Deze campagne kunnen we alleen tot een succes maken als we allemaal meedoen. We vragen alle ondernemers om een actieve bijdrage. Het is heel simpel, we vragen 4 dingen van je:

  1. Mail je tip

Hoe meer tips op zininutrecht.nl, hoe meer mensen de site zullen vinden. Wat is jouw tip voor bezoekers aan Utrecht? Wat heb jij te bieden, wat is uniek, waar kom ik voor? Mail je tips naar hallo@zininutrecht.nl, dan plaatsen we ‘m op de website en de socials. Zo geven we jouw onderneming ook een podium in de campagne.

  1. Poster ophangen & kaartjes uitdelen

Om de campagne ook offline zo zichtbaar mogelijk te maken, willen we je vragen de posters met ‘zin in Utrecht!’ op je raam te hangen en de kaartjes bij je kassa te leggen. Deel ze uit aan klanten en vertel erbij dat zininutrecht.nl dé plek is om te ontdekken wat er leuk is in Utrecht. Top!

Alle ondernemers ontvangen vanaf volgende week een toolkit met middelen. Wil je de middelen eerder ontvangen? Bij de Winkel van Sinkel ligt nog een voorraadje.

  1. Plaats een bericht op je eigen social media kanalen

Zet ook je eigen social media in voor de campagne, met de uitingen uit onze toolkit!

Je kunt deze tekst gebruiken, samen met een beeld van de U-tjes:

Zin in Utrecht? De leukste adresjes voor een dagje, nachtje, weekendje Utrecht vind je op zininutrecht.nl. Volg @zininutrecht voor meer tips van insiders.
#zininutrecht #triputrecht #shoppenutrecht #centrumutrecht #uitinutrecht #weekendjeutrecht #dagjeutrecht #etenutrecht

  1. Volg de campagne

Volg, like en deel alles wat je van zin in Utrecht voorbij ziet komen!

Website: zininutrecht.nl
Facebook: zininutrecht
Instagram: @zininutrecht en #zininutrecht

Heb je zelf ideeën, vragen of suggesties? Mail ze naar hallo@zininutrecht.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens