Op dit moment weet nog niemand of carnaval op 27 februari, 28 februari en 1 maart 2022 door kan gaan. Uiteraard hopen wij dat carnaval als vanouds kan worden gevierd. Helaas zijn we allemaal afhankelijk van de dan geldende situatie en bijbehorende maatregelen.

Desondanks ontvang je binnenkort een brief van de gemeente Maastricht over carnaval 2022. Horecaondernemers in de gemeente Maastricht die in 2020 een vergunning hadden aangevraagd voor een buitenbar krijgen deze brief per post toegestuurd met de tekeningen van 2020.

Aanvraag vergunning evenement

Ben je van plan om tijdens carnaval 2022 opnieuw een voorziening te plaatsen? De aanvraag voor een vergunning voor carnaval 2022 moet uiterlijk 31 december 2021 bij de gemeente Maastricht binnen zijn. Maak gebruik van het aanvraagformulier van de gemeente Maastricht.

Lees in deze brief van de gemeente Maastricht meer over een aantal acties die je kan nemen om je voor te bereiden op een scenario waarin carnaval door kan gaan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens