Heel Nederland gaat circulair. Dat betekent voor veel ondernemers werk aan de winkel. Kom daarom op 16 november de meet-up over circulariteit en laat je inspireren door verhalen van collega-ondernemers.

In 2050 is Nederland volledig circulair. Dat betekent werk aan de winkel voor ondernemers, want zij moeten hun producten, diensten, productieprocessen en soms ook verdienmodellen de komende jaren aanpassen. Daarom organiseren wij op 16 november een meet-up waarbij toeristische ondernemers hun ervaringen met circulariteit delen.

Ervaringsverhalen en netwerkborrel

Tijdens de meet-up delen drie ondernemers (Boutique Hotel The Roosevelt, Strandpark Zeeland en Onilio) hoe zij circulaire oplossingen toepassen binnen hun bedrijf. We gaan hierbij in op de thema's water hergebruik, afval en bouwen. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Programma

14.45 uur - Inloop
15.00 uur - Opening gedeputeerde Dick van der Velde
15.10 uur - Ondernemers aan het woord
16.10 uur - Hulp bij circulariteit
16.20 uur - Netwerkborrel
17.00 uur - Afsluiting

Aan de slag en aanmelden

Doe idee├źn op over mogelijkheden op het gebied van circulariteit en krijg handvaten om zelf aan de slag te gaan. Meld je snel aan voor het event via deze link.

Datum en tijd: 16 november 2022 - 14.45 - 17.00 uur
Locatie: Middelburg, Boutique Hotel The Roosevel

Bekijk hier de flyer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens