Er is een hoop te doen over de handhaving van coronamaatregelen in de horeca. Er verschijnen berichten in de media, er zijn signalen van ondernemers en ook gemeenten komen met cijfers. Maar hoe krijgen we het beeld volledig? Door de informatie verder aan te vullen met verhalen vanuit de horeca: Hoe ervaar jij deze coronatijd? Wat moet er beter? Wat is er anders dan voorheen? Deel jouw verhaal, vertrouwelijk en anoniem, op het digitale vertelpunt van het CCV.

Wat doet het CCV met jouw verhaal?

Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) is een onafhankelijke organisatie en verzamelt de ervaringen van horecaondernemers, horecapersoneel, handhavers en andere betrokkenen. De conclusie uit alle informatie samen wordt gedeeld met partijen die betrokken zijn bij de afstemming en samenwerking over de coronamaatregelen en handhaving daarvan, zoals gemeenten, ministeries en brancheorganisaties (waaronder het BOA-platform en KHN).

Deel jouw ervaring

Deel ook jouw ervaring en laat weten hoe jij de handhaving van de coronamaatregelen door boa’s en politie ervaart. En ook jouw ervaring met de ‘handhavende’ rol richting jouw gasten kun je aan het CCV kwijt. Klik hier om jouw verhaal te vertellen via het digitale vertelpunt.

Bekijk ook het webdossier ‘horeca en handhaving’ van het CCV voor meer informatie en praktijkvoorbeelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens