Goed nieuws! Horecaondernemers die hun zaak tijdens de laatste lockdown (19 december 2021 t/m 25 januari 2022) moesten sluiten, worden ook over die periode gecompenseerd voor de Buma- en Sena-kosten. De compensatie geldt ook voor bedrijven waarvan één onderdeel verplicht moest sluiten en waarvoor auteursrechten betaald moesten worden. KHN legt uit hoe de afspraken tot stand zijn gekomen, wat ze voor jou betekenen en hoe het zit met de facturatie.

Tijdens de lockdownperiode hebben ondernemers geen muziek kunnen draaien of optredens kunnen verzorgen. KHN is daarom in gesprek gegaan met Buma en Sena over een compensatie voor de getroffen horecaondernemers. En met resultaat: ook over de laatste lockdownperiode worden de kosten gecompenseerd.

Wie komt er in aanmerking voor de compensatie?

Horecabedrijven met een licentie voor muziek in commercieel publiekstoegankelijke ruimten, die als gevolg van de coronamaatregelen op last van de rijksoverheid verplicht gesloten zijn geweest.

Hoe ontvang ik de compensatie?

De compensatie van deze laatste lockdown wordt verrekend op de muziekrechtenfactuur 2022 die je in de week van 15 maart van KHN ontvangt.

Heb je nog vragen over deze compensatie? Stel ze via factuur@khn.nl en 0348 48 94 75, we helpen je graag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens